БСП няма да се коалира с АБВ, това е несериозно. Да

...
БСП няма да се коалира с АБВ, това е несериозно. Да
Коментари Харесай

Симов: БСП да се коалира с АБВ? Това е като въображаем приятел

БСП няма да се коалира с АБВ, това е несериозно. Да се коалираш със самия себе си, това е като утопичен другар. При това АБВ сполучливо се е свело до трима или четирима души. 
 Защо Българска социалистическа партия напусна Народното събрание? Ето какъв е замисълът  Българска социалистическа партия няма да се върне в Народното събрание, до момента в който не се вкара машинното гласоподаване
Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов по Нова тв. Дебатите по Изборния кодекс бяха извършени по касапски метод, сподели още той. 

Не участваме в политически сделки. Правим това, което считаме за вярно. Поведението на останалите партии е техен проблем. За нас сега най-важното е да демонстрираме, че в Народното събрание има мощ, която ще се  опълчва с всевъзможни средства на всички опити за безвластие, съобщи още Симов във връзка напускането на националното заседание на депутатите от левицата. 

Според Симов към този миг въпросът с кого ще се коалира Българска социалистическа партия за евроизборите не е значим. „ За Българска социалистическа партия най-важните въпроси са два – да се показа добре на вота и да направи по този начин, че изборите да бъдат почтени ”, съобщи още депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР